[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Echipă Metin2Rival
- [SA]TheBear
- [TH]Cret91Deci să incepem :
1. Serverul a fost făcut din o pasiune pentru un adevărat server PVM .
2. Ne-am decis că serverul să fie pe o periodă mare de timp . Si am investit destui bani in el .
3. Momentan serverul rulează pe un dedicat de 24 gb ram , cu 1 hdd de 750 gb .
4. La ora actuală de?inem un Server File profesionist , 100% in limba romană .
Absolut tot este in limba romană .
5. De asemenea suntem o echipă cu oameni de peste 20 ani .
Metin2 Rival este trecut pe firmă :
Denumire LIS NETWORK S.R.L
C.U.I. : 30553894
Reg.Com. : J17/963/2012
Administrator : Leanca Iulian SilviuNoi vrem să ajungem undeva sus prin acest server.
De aceea am făcut ?i firma pentru a demonstra increderea noastră fată de jucători . ( Demonstrăm că nu se va inchide după 1 lună ).
Serverul este securizat din mai multe puncte de vedere , unul ar fi că baza de date este pus pe un VPS căre se poate conecta numai anumite ip pentru securizarea DATELOR..
Server Status: ONLINE 24/24
Rate: 200%
Experienta: 200%
Yang: 200%
Obiecte:200%
Fierar: 90% => 10%
Regat recomandat :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Forum:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Site:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Arme evolu?ii.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>>>>>>>
Armuri evolu?ii.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] >>>>>>> >>>>>> >>>>> >>>>>
Acesori evolu?ii.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>>>>>>>
(Toate Rasele)
Magazine Metin2 Rival :[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Misiuni Metin2 Rival:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sunt pe server :
- Npc Noi.
- Monturi NOI.
- Monturi Oficiale (Clasice).
- Camera de Cristal ( 2 Etaje ).
- Devils Catacomb ( Toate Nivele 7 ).
- Level Maxim: 99.
- 2CH Online.
Item Shop : ( Monede de Dragon ) (Monede de Jad).
Concursuri , Eventuri Noi, Eventuri OX ( In Romana )
Multumim că ati ales comunitatea Metin2RIVAL Si vă asteptăm cu drag !